mandag 22. september 2008

(Re-)Design a la Fit mum


Hadde lyst å lage et skjørt i jeans til schnuppa utfra et bilde jeg hadde i hodet... og jammen det meg fikk jeg det ikke til á du?! hehe...
Tok utgangspunkt i to oppskrifter; et skjørt fra AOH og en kjole fra Ottobre, og til sammen ble det akkurat slik jeg ønsket. Sydde på et "liksom-belte" med sommerfugl beltespenne (det er strikk bak i ryggen i stedet for smekk og/eller belte justering), og har akkurat stått og malt på en prinsessekrone på bakstykket av skjørtet. Det er slike innlegg som dere ser på front-bildet både foran og bak. Og prinsessekronen ble malt av en blanding av hvit-maling og sølv-skimmer maling (for litt glitter effekt). Jeans-tekstilet er pappa's utgåtte jeans!
Prøvde skjørtet i formiddag, før belte og dekór kom på, så jeg vet det passer godt. Dersom jeg rekker å stryke over det i morgen tidlig, blir det vel nytt skjørt på barnehagen ;)

7 kommentarer:

LivM sa...

Jeg skjønner ikke når du rekker alt du gjør! Skjørtet ble jo supert!

Lillis sa...

utrolig flott skjørt!

Floppetiflopp sa...

Kjempestilig!

frøken ij sa...

flott skjørt! likte godt fasongen med "splittene" - og så sommerfuglen da :) den rosa og hvite kjolen under var forresten skikkelig søt den også.

lise sa...

Dert ble veldig kult. Tøffe detaljer.

Kort og Søm sa...

Hei!
Så fint skjørtet ble!
Takk for hyggelig kommentar hos meg, tror jeg må bestille mer av det stoffet. For det var ikke grenser for hva guttenen mine ville at jeg skulle sy til dem i det stoffet :o)

Berit i sømrommet sa...

Her inne var det masse fint! Og så effektiv som du er! Imponert!