lørdag 5. juli 2008

Lovet en kjole i løpet av natten..
Jeg tror alltid jeg skal rekke så mye, jeg da.. Hadde planer om å sy en kjole til Schnuppa, en bukse til lillemann, samt reparere på ett par plagg fra tidligere.... Det ble med den førstnevnte kjolen!
Har vært på opphørssalg hos SGS i Fredrikstad, og der er det metervare fra kr 10,- pr meter...det rosa tekstilet falt i smak hos prinsessen i huset.. Prøvde for første gang et Ottobre-design mønster, og til tross for noen svenske oversettelser som lagde noe trøbbel for meg, så frister det til gjentagelse! Jeg har alt bestilt abonnement på 4 blader... :)

Tekstil: rosa metervare fra SGS, rødt fór fra SGS, glidelås fra SGS, hvit-prikket bomullsstoff fra Stoff & Stil, knapper fra eget lager
Mønster: Ottobre Design nr 6 2007

Legger ved et bilde av solhatten jeg lagde til schnuppa sist helg. Rosa selvfølgelig.. Den er "kopiert" av en sommerhatt jeg kjøpte i London i juni, og tekstilene er barne sengesett som er blitt for små...!

2 kommentarer:

LivM sa...

Denne ble jo utrolig flott. Har du valgt feil yrke?? he-he!

frøken ij sa...

så søt den kjolen ble. snuppa ble nok fornøyd med den :) inspirerende å titte i bloggen din, tar nok flere turer innom (visst jeg ikke skal være så flink å faktisk sy litt selv?) ønsker deg en flott helg :)