fredag 18. juli 2008

...det klør i fingrene!!!

I dag har mannen min bursdag!!!
Og jeg skulle overraske han med "Fit mum designet" skjorte... Det har seg nemlig sånn at ettersom mannen min, på lik linje som meg, trener svært mye vekter, har han en fasong som passer svært få vanlige klær. Han har en V-fasong over ryggen som gjør at skuldrene trenger str XXL, mens midjene skulle hatt str L. Vi finner imidlertid en passende skjorte en sjelden gang i blant, og med utgangspunkt i en av disse, lagde jeg et mønster jeg skulle prøve meg på. Det gikk overraskende lett, men da jeg skulle avslutte med knapperadene, rotet jeg det så inni hampen til.... gav til slutt opp *sukk* Da hadde jeg alt improvisert et utall ganger pga feilsøm, men til slutt ble det uopprettelig. Ett par dager i forvegen av denne dagen, fikk han altså se resultatet og prøve den. Den satt som et skudd, så jeg må nok til med ett nytt prosjekt snart - klokere av erfaring!

I mellomtiden har jeg mottatt mine første nummere av Ottobre magasiner...og det er sååååååååååå innmari mange fine modeller der til barn. Det KLØR i fingrene etter å sette i gang!!! Heldigvis er størrelsene slik at jeg kan ha glede av magasinene i mange år framover til mine to små!


Til slutt legger jeg ved et bilde av skapinnredningen i vaskerommet mitt... Overskapene ble satt opp for få dager siden, og skal romme mine tekstil "lagré". Gleder meg til å få sortert inn tekstilene der, for nå har jeg de i esker i ett kott...ikke lett å få oversikt over lager beholdningen da!

4 kommentarer:

LivM sa...

Dette blir jo flott. Når det gjelder skjorten så skulle du hatt "hobbyvenn" i nærheten så hadde du fått hjelp til skjorten!

lise sa...

Åh, for et vaskerom..! Ottobre er flotte blader. Den neste skjorten går sikkert greit, øvelse gjør mester og man lærer av sine feil etc...

hobbyvenn sa...

Så tøff bukse du har sydd. Og skjorten ble jo bare super. Så synd at du ikke fikk den helt ferdig. Hva er problemet, noe jeg kan hjelpe deg med?
Ang. knappene på buksen så er det litt ulikt hvilken type det er. Kan sikkert gi noen tips om du forteller hvilken type knapp det er. Fortsatt god sommer.

Marita sa...

Så flink du er som skreddersyr til voksne! Lykke til med neste skjorte da.
Praktisk med eget skap til stoffene :)