søndag 24. august 2008

Matchende tunika!

Denne er jeg bar såååå fornøyd med!
Etter å ha redesignet jeansene mine til frøkna, hadde jeg lyst å lage en matchende tunika i samme tekstilet som foringene på buksa. Hadde bildet av tunikaen i hodet, og lette etter passende modell i Ottobre magasinene mine. Fant en t-skjorte som lignet, fikset litt på mønsteret, og vips - akkurat slik jeg ønsket! Enda lykkeligere ble jeg i dag tidlig da det viste seg at den satt som ett skudd!

Mønster: Ottobre magasin, 3-2008, s.6
Tekstil: bomull-lin; eldre innkjøp fra Stoff og Stil

6 kommentarer:

lise sa...

Flott tunika - og for en herlig tulle!

LivM sa...

Må bare applaudere!

*elise* sa...

Denne har jeg allerede skrøtet av på sykroken.. Knall tøft sett til ei skikkelig søt jente!

Har sett igjennom bloggen din, og du lager mye fint! Og du tar ikke bare for deg de letteste mønstrene heller, du syr jo avanserte greier med kjempe flotte resultater! Imponert!!

Og så ville jeg bare takke for hyggelige kommentarer i bloggen min =)
Ja, det er spesielt artig når det faller skikkelig i smak, og det er ting barna har lyst til å bruke!
Og det stoffet på siklesmikkene er fra jersey tunika i size XXL kjøpt på 70% salg hos Kaphal... Måtte kjøpe størst mulig size for å få mest mulig igjen for pengene =)

MVH Elise

hobbyvenn sa...

Du verden som du syr for tiden da! Og utrolig flott blir det også. Den kåpen din er bare en drøm! Og settet til minstemann... og sette til storesøster? Milde himmel, skikkelig imponert. Blir spennende å se hva du finner på neste gang...

Eva sa...

Hei Therese! Nå er tante blitt satt helt ut.Jeg kommer til designbutikken når den åpnes.Bare si ifra.Du er helt fantastisk.

ohelene sa...

Kjempesøt!