mandag 25. januar 2010

Første sommerkjolen 2010

Etter julen har det vært litt stopp i syproduksjonen min; ble litt utladet etter mye arbeid og overtid, og når jeg da endelig hadde mulighet til å ta igjen sømarbeidet, var lysten forduftet. Men den er på plass igjen nå!!! Jeg har en bekjent som jobber på Åhlens og som tipset meg om januarsalg på et utvalg av tekstiler. Falt da for dette blomstrete tekstilet, og fant raskt en egnet kjole i ett av mine Ottobre magasiner. Skulle klare å få den ferdig på en kveld, men av alle ting klarte jeg å gå tom for HVIT tråd! Skulle tro man hadde vært lur nok å kjøpe opp nok hvit og sort tråd; noe som liksom brukes rimelig ofte. *Neida* Kjolen ble derfor hengende ett par dager på kjøkkenet sånn halvferdig. Helene - som sjeldent kommenterer klærne hun får (i alle fall ikke før de er helt ferdig og klare for godkjenning av mottakeren), fikk øye på teksilet som hang over kjøkkenstolen. Og til min store glede falt hun pladask for tekstilet, og ble helt sukkersøt i stemmen da hun lurte på hvem dette var til... :)

Jeg selv likte detaljene i denne kjolen, med søte lommer og alle volangene på baksiden. Ikke helt superfornøyd med sømmen av disse volangene, men det får nå bare være. Ingen som ni-studerer sømavslutninger på plagg under bruk vel?

Mønster: Selekjole fra Ottobre magasin nr 1 2007
Tekstil: Salgsvare fra Åhlens januar 2010, Knapper fra eget lager, Snoopy merke fra tidligere H&M barnebukse

12 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Super søt!!
Klem Fredrikke :o)

Gurimalla! sa...

For en flott kjole! Og med søte detaljer.

Janne sa...

Nydelig kjole Therese :) Den var virkelig søt altså. Skulle ønske jeg hadde din interesse for søm, for det er jo så gøy når man har ting som ingen andre har :)

hobbyvenn sa...

Å så fi-i-int. Likte både stoff og mønster. Dette blir nok en fin sommerkjole. Eller fremover våren også for den del. For det blir vel vår snart??

LivM sa...

Den ble skikkelig flott! Nydelige detaljer. Nå blir nok Helene glad. Bare denne våren kommer snart da!

Naíma´s sa...

Otroligt fin och välarbetad klänning:)

sisselso sa...

ååå! den var bare helt nydelig!!

Kort og Søm sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Too cute!

r e d l i n e sa...

Så søt kjole!

evall sa...

Kjempefin kjole:-)Heldig Helene som har en så flink mamma!Nå kan sommeren bare komme!

Sjarmerende VINTER sa...

Ønsker deg en fin "trippel-søndag" med alt det søte det gode liv har å by på...
Klem fra Hanna