mandag 15. februar 2010

Bursdagsgaver

Før helgen sydde jeg to utgaver av kjøkkensett; forklé, brødkurv og tekurv til min søster og til min venninne. Likte første settet så godt, at jeg like så godt sydde makent til neste mann også. De omgås jo ikke, så da gjør det ikke noe at de er like. Begge har grønt tema på kjøkkenet, så fargene var valgt med omhu ;)
Brødkurven og tekurven har begge sin opprinnelse fra Unepune sin tutorial-blogg (tekurvene er riktignok egentlig utviklet av en syvenn på syforumet, men ble utviklet basert på Unepunes brødkurv tutorial!)

Lagde også en mobiltelefon-etui og en ob-etui til venninnen min ettersom hun ønsket seg et tilsvarende telefonetui som jeg selv lagde forleden (se ett par trådinnlegg lenger ned!). Ob-etui oppskriften er også fra Unepune!!

Tekstil: gjennomvevd bomull og grønt lin fra Åhlens
Mønster: hovedsakelig Unepune

8 kommentarer:

Birgit sa...

Og søsteren ble veldig, veldig happy for dette!! Holder på å gjøre kjøkkenet enda mer stilrent, så dette var jo bare midt i blinken! :)

Heilt spesiell sa...

Flotte gaver altså!!

AnneLavendel sa...

Utrolig flotte gaver. Fin blogg du har. Du er lagt til hos meg :)

Muviduki sa...

kult sett! fargene passer jo perfekt her hos meg også:)

LivM sa...

Supert sett du har sydd og det passet jo perfekt!

Janne sa...

Passet helt perfekt ALT sammen. Og så gøy med "hjemmelagde" gaver da. Nå SER jo ikke dette ut som hjemmelaget da, siden du lager det bedre enn kjøpeting, så derfor bruken av hermetegn;)

Stor klem fra "venninnen" :)

Gurimalla! sa...

Kjempefine gaver!

Tanja sa...

Så flink du er! Utrolig koselige gaver!