lørdag 9. januar 2010

EDIT: jeans kjole "redigert"

Jeg ble ikke helt fornøyd med Pippi-jeans kjolen... Den satt slettes ikke bra på datteren min, og ermene ble for mye "puff". Det endte med at jeg etter en ukes "ruge-tid" klarte å motivere meg for å ta prosjektet fram igjen for en liten omsøm. Er det noe jeg "hater" er det å sprette gammelt arbeide opp igjen, reparere eller tilsvarende.


Først sydde jeg glidelåsen fast til innsiden av fronten, slik at man kan ha glidelåsen litt åpen uten at baksiden vrenger seg ut (slik som vist på originalbildet til modellen!).

Jeg sydde så kjolen smalere i midjen og ermene, samt endret erme-avslutningen. Her har jeg satt på beltestropper fra den originale buksen, som pyntestropper på ermene! Sydde dessuten fast bretten, slik at den holder seg på plass. Håper kjolen sitter finere nå!

6 kommentarer:

LivM sa...

Kjolen er jo så flott så jeg håper at den passer fint nå da!

hobbyvenn sa...

Huff, det er så irriterende å måtte ta igjen noe en har laget. Trøsten er jo at det endelige resultatet blir enda bedre... Flott kjole uansett. Håper den sitter som støpt nå.

Gurimalla! sa...

Den kjolen ser jo bare lekker ut! Så forseggjort med alle detaljene. Du er jammen flink altså.

UnePune sa...

wow - knalltøff kjole da! Kjedelig å rette opp, men absolutt verdt det =D Takk for koselige kommentarer i bloggen min. Konestoffet er fra soff og stil ja. Trur de har det i blå/grønn også.

Emme sa...

Kjempefin kjole du har sydd!

Det ligger noe til deg i bloggen min ;)

Irene sa...

wow, så flink du er til å sy!!