mandag 9. mars 2009

Liftgardiner med matchende pynteputer

Jeg trenger vel ikke nok en gang fortelle hvor lei jeg er av å sy gardiner nå, og jeg er bare sååå lykkelig for endelig å være ferdig. I det siste har jeg dessuten ikke hatt noen driv til å sy heller, men tror det mest skyldes at helsa hangler, og at influensaen er over oss nok en gang her i huset. Jeg har lenge hatt et jeanstekstil liggende, som jeg vil sy meg en tøff kjole av, og jeg har bestilt kåpe mønster til Schnuppa (skal sy kåpe til henne til 17.mai!) som snart kommer i posten. Hun kunne dessuten trenge noen enkle tunika-kjoler til barnehagen, så det er nok å ta tak i om jeg bare VIL....
Bildene viser altså stuevinduene med nye liftgardiner og i sofaen ligger puter med matchende trekk (merkelig hvor vanskelig det er å fange stemningen i en stue med dempet belysning og stearinlys...blits lyser jo opp hele rommet, og uten blits blir det for mørkt..). Tenker på om jeg skal lage en løper av restene av tekstilet, men det er foreløpig bare i tankene...

Tekstil: Hvitt fórtekstil fra Ikea, mønstret hovedtekstil fra Stoff og Stil
Utstyr: liftgardin pakkesett fra Stoff og Stil

6 kommentarer:

lise sa...

Fine gardiner! Jeg har lyst på en liftgardin på soverommet, men tror ikke jeg gidder arbeidet.. Ja, for det er en del arbeid, er det ikke?

LivM sa...

Så flott det ble! Veldig stilig!

Floppetiflopp sa...

De ble virkelig lekre!

Kort og Søm sa...

Hei, du er da flink til å sy gardiner!
Gleder meg til å se kåpen du skal sy!

Hilsen Fredrikke :o)

Muviduki sa...

Du har jo virkelig taket på gardinsyinga! Sånt gruer jeg meg skikkelig for. Her er det også mangel på klær til barna, så det er vel bare å stå på!

hobbyvenn sa...

Så flink du er. Kjedelig arbeid å sy gardiner, men det blir jo flott etterpå da... Gleder meg til å se kåpen til jenten din. God helg.