torsdag 26. mars 2009

Her går det unna, Gunnar...

Eller noe i den duren..hehe!
De siste tre kveldene har jeg kost meg med jakke-prosjektet til tulla. Jeg kviet meg litt, for det var så mange deler, så jeg anså det som et stort prosjekt, men når jeg først var i gang, var det greit som bare det! Fin sømveiledning og gode mønsterdeler som gjør jobben grei! Nå gjenstår å sy fóret, kragen, forstykkets bakside og å legge opp kantene. Det må vente litt, for i helgen er jeg opptatt, og jeg må få tak i bla strykelerret til kragen før jeg kan fortsette. Gjorde en liten test av jakka før armene kom på, og den satt som et skudd (trodde den ble for stor, men det var den langt i fra. Tulla er visst litt større enn alderen skulle tilsi gitt!). I morgen tidlig får vi prøve den med ermer på også!

Har mange andre prosjekter i hodet nå, men noen av de er uten mønster, så jeg kvier meg veldig for å prøve... Men et annet er méd mønster, og jeg har akkurat fått beskjed om at Ottobremagasinet jeg trenger for dette, er klar til avhenting på biblioteket. Kanskje jeg rekker dét prosjektet før 17.mai også....*say-no-more*

10 kommentarer:

LivM sa...

Jeg er stum!! Gleder meg virkelig til å se den ferdig.

Gurimalla! sa...

For en fin kåpe!!!

Heidi sa...

Herreguu æ dør av overskrifta "her går d unna Gunnar". Har aldri hørt d før en kompis sa d nu når vi va i Usa, og æ holdt på å døue av latter! Et sitat æ herved skal bruke oftere!! hehe:)

Lillis sa...

så utrolig fin den kommer til å bli!!! du er så flink!!!

Anonym sa...

Du skulle lage en egen kolleksjon snart du!

(treninga da..? Får du tid til å trene eller..?)

Lykke sa...

Nyyydelig! Spennende å se et ferdige resulatet!!

rino sa...

vilken underbar kappa! älskar både tyg och modell

jag skulle inte våga ge mig på ett så stort projekt tror jag

Kjersti Johnsen sa...

Til å være en "fersking" er du utrolig flink og kreativ! Det å holde seg til faste maler er faktisk veldig lurt for å lære en del sømteknisk. Sjøl har jeg holdt på med søm siden 10-årsalderen, og det har gått med utallige meter stoff, lakener, gamle klær og en damaskduk (... :S) siden starten.
Har egen hjemmeside jeg og:
www.kjerstidesign.com
Stikk gjerne innom! :)

hobbyvenn sa...

Du verden så flott kåpen kommer til å bli. Blir spennende å se når den er ferdig.

UnePune sa...

Den blir nydelig! Kjempefint dette stoffet i rosa også, men går ikke så mye rosa her i huset =P Stilig det fleecesettet med glitter i! Fortsatt god påske =D