fredag 27. februar 2009

Gardiner opp og ned i mente

HERREGUUUUUUUUUUUD jeg er lei av å sy gardiner!!!
Først var det kappene jeg lagde til kjøkkenet, og så har jeg altså sydd gardinlengder til stue/kjøkkendel av Villavogna vår i Hemsedal... De trodde jeg først at jeg kunne slippe "billig" unna med å slippe å sy rynkebånd, og gjøre opphenget med ringer og klyper. Men siden jeg ønsket sorte ringer og klyper, og klyper bare tilsynelatende finnes i hvit eller metall, så det ut til at jeg måtte "krype til korset" og ta jobben med rynkebånd.. Men på IKEA finner man det man ønsker vettu'; der var det sorte ringer med klyper på, så nå henger gardinene på plass!! *Hurra* (se bilder lenger ned i innlegget her!)
MEN - jeg har altså fire lengder (minst) igjen å sy, for soverommet som bygges ut til sommeren skal også ha lengder, og vi har bestemt oss for å ha en lang lengde ved verandadøren. Muligens lager jeg ett par små til badvinduet også...

OG - for to dager siden gjorde jeg barnerommets gardinlengder ferdige, så her henger de altså i Villavognen med hvite ringer og klyper fra IKEA. Hadde litt ekstra tekstil igjen av det stoffet, så jeg lagde en liten dekór (fylte med vatt) som nå henger fra taket ved siden av køyesenga på barnerommet.

Legger ved ett par siste bilder av hvordan ringe-klype opphenget ser ut, samt hvordan helhetsinntrykket ble i stua/kjøkkenet med gardinlengdene på plass. Som dere ser, sitter jeg nå og blogger mens jeg koser meg med ett glass vin ;o)
Vi venter på at besøket vårt skal komme på plass (de kjørte noen timer etter oss i dag). Nå blir det snowboard hele helgen (og afterski har jeg hørt rykter om..).

Når jeg kommer hjem, venter siste liftgardin-lengde og venter, som skal matche første lengden som alt er på plass i stua hjemme. Fóret og med skikkelige avstivende pinner (hva heter det??); pakke bestilt fra Stoff og Stil. Bilder kommer når dét er ferdig. Og DA er jeg nok ferdig med gardiner for en stund!!!

(bildene er litt dårlige denne gangen, ettersom det er mms bilder..)

Tekstil; Vevd tilbudsvare fra Stoff og Stil (nå utsolgt) og Fredrika metervare fra IKEA

7 kommentarer:

Janne sa...

Kjempefine gardiner Therese, du er flink altså (hmmm.....har sagt det noen ganger i denne bloggen kanskje...hehe). Det som er oppi vinglasset liknet ikke på LaSalle da ;)

Klem.

Muviduki sa...

Nesten litt imponert over at du gidder å sy gardiner. Det er noe av det kjedeligste å sy synest jeg! Resultet ser veldig bra ut!

rino sa...

tack för din kommentar!
jag har svarat dig på min blogg

söt måne o stjärna du gjort:-)

Kaoz sa...

Takk for besøk og koselig kommentar:) Gardiner ja, må være det kjedeligste å sy!Fine, og stilig bruk av restene på barnerommet:)
Likte også veldig godt det søte settet i forrige innlegg:)

LivM sa...

Gardinene dine ble supre, og jeg beundrer tålmodigheten din. Men så blir jo resultatet flott da!

Roberta Granada sa...

Oi , gosto muito do teu blog, eu tb tenho um blog sobre artesanato em geral, http://agulhaetricot.blogspot.com,visite-me,beijo.

evall sa...

Supre gardiner Therese.Litt av en jobb.Man blir så fornøyd når de er kommet på plass.