lørdag 14. februar 2009

Sim-sala-bim og litt til!!!

Jeg fortalte jo i forrige innlegg at jeg var i ferd med å lage et skjørt til ei venninne av lille-schnuppa mi. Det ble ikke ferdig i tide, og nå har skjørtet blitt dedikert datteren min i stedet. Jeg gjorde det ferdig med linning og opplegg i går, og brukte resten av natten til å lage en trøye til skjørtet. Som utgangspunkt brukte jeg pappans gamle t-skjorte, klippet opp og sydde sammen utfra mønster i Ottobre magasin.
Likte rysje-effekten på ermene og under halsen, og sydde i tillegg på ett par-tre knapper som dekor på brystet. Bak i nakken lukkes åpningen med en tilsvarende knapp.

Jeg har mye tekstil igjen av den typen som er brukt til skjørtet, og har veldig lyst å sy en kåpe til schnuppa før 17.mai. Da kan hun jo også bruke skjørtet til! Mønster til kåpen har jeg funnet hos Stoff og Stil i deres nye katalog; så nå er det bare å hive seg over nok en ny bestilling. Det er ikke alle som er så heldig som Muviduki, som bor bare et stenkast unna butikklokalene deres...*misunnelig*


Tekstil: gammel t-skjorte fra Batistini, Rosa metervare tilbud fra Jysk
Mønster: Ottobre design 2008


Edit;har lagt ved et bilde av tulla i antrekket dag, før hun forsvant i barnebursdag!

9 kommentarer:

LivM sa...

Skjørtet er skikkelig flott med masse fine detaljer. Smart å lage trøye til!

Anonym sa...

Enda et flott antrekk,ja jeg sier ikke mer.

hobbyvenn sa...

Nok et flott sett fra din hånd. Du er blitt kjempeflink til å sy! Og med kåpe til dette settet så blir jo datteren din rene prinsessen...

Anonym sa...

Kjempefint!

Kort og Søm sa...

Hei,
så fine ting du har sydd!
Ja, gjennbruk er en god ting, toppen ble så søt :o)

Muviduki sa...

Du tryller frem de lekkreste kreasjoner Therese! Snart kommer det et par babyboots på bloggen min!

frøken ij sa...

Det var ei flott prinsesse som gikk i barnhagen i dag :) Og jeg liker gjenbruk :)

Irene sa...

så flott antrekk!

Prinsessa sa...

DUUUUUUUUU JEG BØYER MEG I STØVET FOR DEG....Jeg trente før, å du er slik jeg ønsket å bli:O) Men jeg kom nok ikke så langt.
Uansett, Tilda mønstret er i den nye boka. Jeg har førstørra det opp til 130% og sydd kjolen i marine blått isteden for svart m prikker ( hva har det forresten med sjø, sommer og sol og gjøre???) Rop ut på mail som ligger på bloggen min om du vil ha mønsteret så sender jeg det til deg.
Ha en herlig dag videre. Klem fra Elin:O)