lørdag 27. desember 2008

Nytt antrekk i Fitmum kolleksjonen!

Julen går mot slutten og har vært en deilig fritid for meg etter flere måneder med mye overtid og korte ”deadlines” på jobben. Det har blitt lite trening og lite søm; familie, husstell og jobb har kriget om de få timene man har å ta av i døgnet!
Men jeg har altså fått sydd litt nå i slutten av desember, og noe av tiden gikk til julepynt og julegaver, men som vist av sist innlegg også litt barneklær (favoritt søm!). Men til jul ble det maaaaaange fine klesplagg til podene også, så nå trenger de virkelig ikke så mye klær framover. Derfor har jeg også tillatt meg å prøve meg på litt flere prosjekter dedikert meg selv (sist var jo jakken...som tok litt mer tid enn beregnet..).
Det ble treningstøy denne gangen; var nemlig på et supersalg av treningstøy før jul, og fant en knallkul bukse der...selvfølgelig ikke i min størrelse! Så nå har jeg bladd meg tilbake i flere eldre ”Alt om Håndarbeide” magasiner, og funnet et egnet utgangspunkt for mønster. Det har blitt endret en god del, samt at buksen også ble sprettet opp og sydd inn betraktelig mange centimeter både i livhøyde og i benvidde.. (hater ”sprette-arbeide”!). Da buksen var ferdig, ønsket jeg en t-shirt til også, og først tenkte jeg på et rosa tekstil jeg hadde gjort innkjøp av tidligere (i sommer!) sammen bukse-tekstilet fra MG-tyger. Men da jeg fant igjen det oransje tekstilet fra samme innkjøpsrunde valgte jeg dét. Har ikke funnet noen annen egnet kreasjon til denne før nå, og siden det spragler litt sort i tekstilet, passet det som tilbehør til den sorte buksen! Fant en svært enkel modell fra AOH-magasinene som ble utgangspunktet for overdelen!

Buksen er altså et resultat av en originalbukse hvor modellen er posete med stram "ribb-kant" nede på leggen og bred, nedbrettbar ribbekant i livet. Jeg har ingen ribbkant, men brukt hovedtekstilet (svært mye stretch i!) som "ribb" både oppe i livet og nede på leggen.Tekstil: MG-tyger
Modell: Posebukse (AOH nr 7 2005) og genser (AOH nr 8 2005)

6 kommentarer:

LivM sa...

Jeg har egentlig ikke flere adjektiv å bruke! Det er jo helt fantastisk flott!! Grattis!

lise sa...

Kjempetøft, og du ER virkelig en fit mum... Jeg kjenner nyttårsforsettene trenge seg på! Takk for det gamle, forresten.

hobbyvenn sa...

Så tøft antrekk. Ekstra stilig med navnet på da selvsagt... Takk for mange koselige stunder her inne i året som har gått. Ser frem til mange stunder i året som kommer også..

Elin sa...

Tusen takk for hilsen, her var det mye flott :D

Villblomsten sa...

Kjempeflott klær du lager !! :-)
Godt Nyttår :-)

Anonym sa...

Spennende! Gleder meg til å se nærmere på alle dine kreasjoner her!