fredag 19. desember 2008

Danseantrekk til jul!

Da har jeg brukt kvelden til å lage nytt danseantrekk til tulla som ekstra julegave. Hun skal over i 3.sesongen med freestyle/ministyle dans, og etter 2 omganger på minipartiet, er hun nå klar for et parti for de "litt eldre". Da utgår søte kjole-drakter som hun tidligere har fått sydd.
Brukte tightsmønsteret fra Stoff og Stil som jeg har omsatt til sommertights to ganger tidligere (her vist fra ett av tidligere innlegg), men lagde linning av stretchjersey i stedet for strikk, og prøvde å lage litt "volange" aktige kanter nederst på leggen. Tanken var at buksen skulle gå til under kneet hennes, men ser nå at det nok blir fullange bukser..kan nok bli stilig det óg. Inspirasjonen hentet jeg fra Sefa sine juniormodeller, så til neste gang skjønner jeg at buksen skal være kortere og avslutningsstykket på leggen enda videre (la til 10 cm og trodde det var nok...).

Det rosa tekstilet (stretch jersey) har jeg kjøpt på Stoff og Stil sin butikk i Drammen, og det er mer enn nok til både tunika og hårbånd (og kanskje en jakke om jeg "gidder"). Tunikaen begynner jeg nok på i morgen; oppdateringer kommer!

Tekstil: Rosa stretch jersey fra Stoff og Stil, brun stretch (usikker på hvorfra...)
Mønster:
Sykkelbukse/tights fra Stoff og Stil

3 kommentarer:

LivM sa...

Blir spennende å se henne i nytt antrekk. Kanskje vi kan få være med å se henne danse også?

frøken ij sa...

Flott sett! Gjorde seg med lommer i samme farge, enkelt og greit. Så har jeg jo en ting for sommerfugler da ;) Mye annet fint du har sydd også. Ha en fin romjul videre :)

Anonym sa...

Hmm..kult med eget merke! Er det stempel? Hvor får man fatt i sånnt..?