onsdag 11. april 2012

Sommerkolleksjon i gang!

Det ble plutselig tid - og lyst igjen :) Må vel bare innse at det ikke er samme flyt i denne bloggen, og i min syproduksjon, som tidligere. Men jeg har flere spennende prosjekter i hodet, så bare tiden stekker til, så blir det noe nytt. Her har jeg laget et sommersett til 8 åringen, som jeg har hatt lyst å sy i over 2 år nå!! Så settet i Ottobre magasinet, og har bare ventet på å få driven over meg - og finne tekstilet som kunne passe. Her har Jysk hjulpet meg (de har titt og stadig tilbud på 5 meters vare!)

I påsken gjorde jeg buksen ferdig. Det er en av få bukser som sitter på min datters veldreide ben og rumpe ;) Med snøring og strikk i livet, og litt perlepynt på snøringen som dere ser. I bena kan man rynke inn med snøring, eller la det forbli som vide ben!

Tunikaen er faktisk ikke den som hører til dette settet, men etter å ha laget den tidligere likte jeg denne modellen godt. Derfor ble det denne en gang til (også den fra Ottobre!). Den har lommer foran og en liten pynt på både
lommen og i halsutringningen :)

Jeg nevnte kanskje ikke at jeg faktisk har
hatt et annet prosjekt;
en fritids-dressjakke til samme mottaker forrige måned. Det ble lagt til side - for evig og alltid, og som en påminnelse om at mønstre fra Alt om Håndarbeide er noe....¤%#%¤#¤§§§!!!!!!

Mønster: Bukse og tunika, Ottobre magasin, nr 3, 2008

3 kommentarer:

hobbyvenn sa...

Så morsomt sett du har sydd. Blir nok en søt jente som vandrer i sommersol med dette ja.

GullKorn - blogg og nettbutikk sa...

Hei! Så fin blogg og fine ting du syr!:) jeg la meg til som følger jeg:)

LivM sa...

Dette ble et supert sett til Helene!