søndag 10. juni 2012

Sommersettet i utgave nr 2!

Det var med litt skuffelse at jeg så at forrige sommersett jeg lagde til Helene ble raskt "utvasket" og fikk en dårlig trykkoverflate. Det var et sett jeg var veldig fornøyd med, og mottakeren likeså. Hun stortrivdes i det både mht mønster og fasong: og hun er blitt en MEGET vanskelig person å finne klær til (alt sitter "galt", er for trangt, har sømmer her-og-der, osv, osv). Det er tydelig at tekstilene fra Jysk er ment for gardiner etc, og ikke til brukstøy. Så da håper vi at dette tekstilet fra Ikea er bedre - *krysser fingrene*


Det var faktisk vanskelig å overtale mottakeren om at dette fargerike tekstilet ville bli flott, for det var jo så barnslig!! Takket være en god venninne av henne, som så meg klippe i det, og som GJERNE ville ha klær i det, ble Helene også overbevist. Akkurat nå ser det også ut til at hun kommer til å legge seg i dette settet i kveld :)


6 kommentarer:

LivM sa...

Så flott da!

Gotteriogsann sa...

Så flink du er. Det ble ett flott sett til ei vakker jente.
Tror jeg må begynne å meg på symaskinen selv. Emma har nemlig begynt åhinte veldig om at Helene har så fine klær:)

Heidi

hobbyvenn sa...

Så stor Helene er blitt da. Nydelig jente. Og et herlig sommersett du har sydd til henne.

Fit mum sa...

Hei Heidi :)
Takk for tilbakemelding! Bare å hive seg over symaskina - morsomt å se barna gå i særegne klær ;)

Fit mum sa...

Hei Hobbyvenn!
Er så koselig å se at du stadig kommer innom med kommentarer, når jeg en sjelden gang har tid til å oppdatere ;) Takk for skryt!!

Anita Cecilie sa...

Veldig fint sommersett. Gøy med litt farger.