tirsdag 6. juli 2010

Monkey-boy!

Ja, for dét er han! En eneste stor, rampete apekatt der gliset sitter løst og påfunnene florerer. Så da passer det jo med et apekatt-antrekk :)

Lagde shortsen i går; lette lenge etter egnet mønster (for jeg visste i hodet hvordan det skulle bli). Men etter å ha lest Ottobre magasinene mine og Alt om Håndarbeide, endte jeg opp med å bla i boken min "Sy til barn" av Rikke Misciatelli, og der fant jeg hjelp. Til og med et godt tips om å sy inn en lapp i bakbuksen for raskt å se forskjell på foran og bak når man klér på :)
Det gikk superraskt å sy, men jeg angrer litt på at jeg ikke valgte en str mindre (han er midt mellom to str nå). Blir stor, men går helt greit da (ettersom det er stretch tekstil, passer den nok neste år også).
T-trøyen sydde jeg i kveld; og valgte også der et enkel og rask mønster; denne gangen fra favoritten Ottobre magasin. Hals-linningen skulle vært sydd ned, men da jeg prøvde meg møtte jeg mitt vanlige problem når jeg syr i stretch. Stretchen trekkes ut og blir en levjete kant i stedet. Så jeg droppet det; det blir bra når den sitter på, selv om det ikke ser så fint ut med slike "råe" kanter som ikke er festet når trøya ligger avbildet alene.
Mønster: Badeshorts fra boken "sy til barn", og t-skjorte fra Ottobre magasin
Tekstil: stretch fra Stoff og StilGal gutt som uansett ikke lar seg stoppe; da får vi bare sette på hjelmen og håpe på det beste...:

6 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Supert sett! :O)
God sommer!

lise sa...

Flott sommersett - og guri for en herlig gutt du har!

Fit mum sa...

Takk for koselige kommentarer :)
Har lagt ved en video også....*hjertesukk*

Tanja sa...

Ape-klærne var utrolig fine. Så flink du er. Herlig gutt!

LivM sa...

Flott og antrekke, og Henrik er jo litt "gal" da!

Anne N. sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, det var hyggelig å "treffe" deg også!
Du er veldig dyktig til å sy barneklær :o)
Lillegutten er så flott i sin nye sommerdress!
Klem, Anne:)