lørdag 24. mai 2008

Solhatt

Brukte siste kveldstimene (og første nattetimene...) til å sy en solhatt til "lillemannen". Den er laget på reste-tekstil fra et kjoleprosjekt jeg hadde i fjor-vinter til schnuppa, samt fóret med et "utvokst" barnesengesett. Bildet viser luen halvt fra siden (lomma er på siden av hodet!) Er virkelig spent på om den passer - frykter den er for liten ....og det er leit når man bruker noen timer på slikt arbeide! Men morgendagen får vise..

Tekstil: stretchdongry fra Ikea og bomulls barne-sengetrekk (Kid? Princess?)
Mønster: H&M solhatt fra i fjor..

EDIT: det første han måtte gjøre da han sto opp, var å prøve solhatten fra mammas sene natteproduksjon (...mens regnet striet ned utenfor..*sukk*). Men den passet "som et skudd"...kunne jo vært noe videre, men den sitter i alle fall akkurat! ...og til kommentar til mamma: tok jo en omkrets måling på hodet før han la seg i går, men cm'erne har en tendens til å krympe seg mens jeg syr....*kremt*... :)

4 kommentarer:

LivM sa...

Solhatten ser jo helt proff ut. Men et lite tips fra mamma da; ta litt mål før du begynner å sy!

LivM sa...

Så fin han ble! Gleder meg til neste helg!!

trulte sa...

Jeg er mektig imponert over sømmen din. HVem skulle tro du er nybegynner ?

hobbyvenn sa...

Kjempeflott hatt, og tunikaen ser jo spennende ut. Å sy uten mønster er en morsom, men utfordrende sak. Ofte går det greit, men noen ganger må en gjerne fikse litt på resultatet... Ikke så farlig det da, en koser seg jo masse når en syr da!