lørdag 24. mai 2008

Kaos-kontroll...


Slik ser det altså ut på kjøkkenet en sen lørdags kveld... Og det ble mye sverging (!) i kveld (-som dere kanskje ser her...) ettersom vanskelige sømmer lagde mye krusseduller for meg... Kveldens produksjon dreide seg om en kjoletunika til schnuppa. Denne gangen uten noe som helst mønster, så jeg gir meg nå for å se hvordan armene passer i morgen tidlig. Foreløpig resultat kan så vidt sees på gulvet på bildet her...
Skulle vel gjort ferdig jakka mi, som bare har en lettere avslutning igjen...men det er merkelig med slike ting...man kvier seg litt for å sette igang, så det tar jammen tid. Dessuten har jeg sååå mange syprosjeker i hodet (først og fremst til barna), at det er vanskelig å gjøre seg ferdig med en ting. Skulle gjerne hatt tid til mer sying, men hverdagene strekker ikke til. Helgen er hellig; da syr ho mor.. :)

1 kommentar:

hobbyvenn sa...

Kaoskontroll er da slettes ikke verst. Her er det kaos, uten kontroll, på arbeidsrommet.... hehe. Og jakken hadde du garantert fikset, bare finn et godt mønster. Jeg bruker ofte mønstre i Alt om Håndarbeide, synes de er veldig gode og grei instruksjon i bladet.