torsdag 23. september 2010

Spencer kjole til skolejenta!

Kan ikke annet enn å beklage til dere som evnt har vært innom og savnet oppdateringer hos meg. Sommeren gikk unna med gråværsdager og barn som skulle aktiviseres...senere har jeg hatt travle tider med kursundervisning på sensommer og høst. Og når mulighetene gir seg, har jeg for en sjelden gang opplevd at jeg har kunnet sitte "pal" i sofaen uten tiltakslyst....bare dårlig samvittighet.
Men i kveld tok jeg meg sammen. Mest fordi jeg ønsker å sy ett par gardiner til Helenes nye lekestue her ute i hagen; og da måtte nesten kjolen hennes bli ferdig først. Da blir nok det lokale biblioteket fornøyd også, ettersom jeg nå besitter Alt om Håndarbeide SyMagasin på goood overtid...
Kjolen var raskt sydd når jeg bare først kom i gang da. Men det er str 10 år, og tross en litt stor 6 åring, kan den bli i største laget. Jeg er spent på prøvingen i morgen tidlig..


Tekstilet er fra januarsalget til Stoff og Stil (derfra kjøpte jeg også mange meter gardinvare, som har fått ligge merkelig urørt helt til nå. Blir det liggende fram til neste januarsalg??...). Hang på en liten Hello Kitty effekt, og strøk et lite merke jeg har hatt liggende fra mange herrens år tilbake. Effekter er alltid populært ;)

Tekstil; salgsmetervare fra Stoff og Stil
Mønster: Alt om Håndarbeide SyMagasin nr 4 2010, Spencerkjole

2 kommentarer:

LivM sa...

Den ble jo skikkelig fin. Håper den passer !

Anonym sa...

Så flott den ble:-)Hun kan bruke pologenser og tighs til den.Du er bare flink:-))