søndag 14. februar 2016

Trenings Outfit

Jeg har alltid vært glad i Mitchi sine supre treningstights, som tidligere også har vunnet test pga sin comfort. Men de begynner nå å bli gamle, og dessuten er visst sorte tights ikke så kult lengre. Rundt meg popper det opp fancy tights i mønstre og spreke farger. Framfor å brenne av kr 500,- på merke-tights, søkte jeg gjennom eBay og fant massevis av kule tekstiler. Faktisk mange av de helt like de som selges i tights markedet nå!

Jeg bestilte 2*2 yard av to ulike tekstiler for tilsammen kr 400 :)
Nå kan jeg sy tilbehør som hårbånd, singlet og shorts også!

I går kveld fant jeg tid, og googlet fram en super veiledning for søm av spesial tilpassede tights.
Kjenner på at en overlock maskin hadde gjort seg med slikt arbeide, men litt råflott mht prosjekt-hyppigheten nå om dagen (jmfr oppdatering av denne bloggen.. )

Etter litt etter-tilpasninger, og ett par ideer rikere om endringer til tights nr 2, var første eksemplar ferdig. Raskt gjort når man har mønstret ferdig, og ikke må sprette linningen 4 ganger for å bli fornøyd...


 
Neste gang lager jeg uten den høye linningen, for selv om det ser kult ut, og "alle" har det nå, så var ikke full match for min kropp (mage..)! Som dere ser nedenfor, var jeg ganske fornøyd på treningen:
 
 

3 kommentarer:

Kristin Johansen sa...

DIY tights, kulere, billigere og tilpasset akkurat deg! Fantastisk!

الصفوة جروب sa...

شركة ماسة لمكافحة الحشرات
شركة ماسة لرش المبيدات
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالاحساء
شركة ماسة لمكافحة الحشرات بالرياض

الصفوة جروب sa...

شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

شركة امست للتنظيف
امست للنظافة القطيف
شركة امست لمكافحة الحشرات
شركة امست لرش المبيدات