mandag 24. oktober 2011

Sånn ser hun ut i ny tunika!



I dag kom hun hjem fra skolen litt betuttet; for venninnen trodde IKKE noe på at kjolen var sydd av mamma! hihihi... (og mamman måtte trøste og fortelle at det ikke er så mange jenter som har mammar som kan sy i dag..)


søndag 23. oktober 2011

Fjorsesongens tunika endelig klar!


7 åringen i huset skulle få ny tunika til forrige jul....*kremt* - og nå er den klar!
Satte i gang i sommer, ettersom jeg tenkte jeg burde få det hele ferdig før hun var vokst ut av størrelsen jeg hadde kjøpt inn. Og det ble litt arbeide da, litt arbeide nå - og til slutt innspurten denne helgen. Og til tross for at det hele har tatt lang tid, ble det knappehullene som virkelig krevde sin tid. Tror jeg spratt opp sømmen hele 8 ganger på samme stedet, før jeg fikk det til!!

Synes kjolen var så fin da jeg så den utstilt i butikklokalene, og kjøpte med både matchende knapper og symerke til. Hadde et pyntebånd jeg ønsket bruke også, men fant ikke noe egnet sted å sy det på på kjolen. Det ble en liten bit i nakken bare, som knagge-løkke til oppheng
liksom. Kjolen er fóret i skjørtet.

Er veldig fornøyd nå som det hele er ferdig; bare synd jeg ikke klarer å få tatt skikkelig bra bilde av dette. Vi får oppdatere i morgen med bilde av tunikaen på jenta mi :)

Tekstil; metervare, cord fløyel, fra Stoff og Stil, Drammen
Mønster; tunika (63009) fra Stoff og Stil, Drammen