mandag 11. juli 2011

Sove søtt da gutten :)


Her ligger Henrik (4) glad, fornøyd og filosoferende etter dagens strabaser. Mens han så barne-tv har mamma'n hans klart å sy sammen en pysjbukse til den nye pysj-skjorta hans. Og vi er begge ganske fornøyde ;)Jeg lagde denne skjorten for ett par mnd tilbake, og ble litt overrasket da jeg spent viste fram resultater (med biler som trykk og "det hele"): "Nei, den er BABY!"


Jaja, kan jo forstå han da, for dette er teksilet fra en av barne-dynetrekkene hans (gjenbruk, vet du!). Så ble den liggende til jeg kom på at den
kunne bli til pysj-skjorte i stedet.
Og da jeg viste han resultatet i dag, var han veldig fornøyd! For når han skal legge seg, kan han gjerne være mammas LILLE gutt igjen.. ;)

Skjorten er etter mønster fra Ottobre magasinene, mens buksa ble til fra boken "Sy til barn", hvor jeg tidligere har laget "ape settet" (i fjor - hvilket er ett sett som fortsatt er i bruk!). Begge tekstilene er etter to ulike barnedynetrekk som vi nå har vokst i fra!


5 kommentarer:

LivM sa...

Det var jo smart gjort. Gogutten trenger jo pysj om sommeren også.

Tina Hamelten sa...

Wow Therese! Jeg visste ikke at du sydde :) Kult! Skulle ønske jeg også kunne det, men det får jeg lære en annen gang.

Fit mum sa...

Hei mamma; takker - klart man må ha pysj å løpe i rundt huset, når man ikke vil legge seg... ;)

Heisan Tina! Hehe, skjulte talenter?!... Men husker du nevnte at din mor hadde vært syhjelp for det norske symagasinet "alt om håndbarbeide" en gang ;)

Kort og Søm sa...

Det var super gjennbruk!!
God sommer :O)

hobbyvenn sa...

Flott sommerpysj. Ser sval og fin ut. Flott tunika du har sydd til datteren din også.