søndag 20. desember 2009

Lego teppe

DA har jeg ENDELIG hatt tid til å sette meg ved maskinen igjen, etter en hektisk innspurt før jul på jobben!
Jeg tar sjansen på å publisere litt julegave produksjon her, selv om det er en viss fare for at det oppdages før den store kvelden.. :)
Har en Tilda-engel på veg, men først ute ble disse to identiske legoteppene som skal til to glade Lego-gutter (!)... Jeg kjente faktisk ikke til denne ideen før mottaker ytret ønsket, og jeg gjorde et raskt søk etter dette. Da dukket det opp flere blogger med varianter av den, og dermed fikk man med seg en del tips som var greie å starte opp med. Det hele er sydd som et rundt teppe hvor alle legoklosser el.l. ligger samlet oppe på, og når man er ferdig å leke, snurper man bare teppet sammen til en sekk!

Disse er 126cm i diameter og består av to lag med bomullslerret. Kjøpte for første gang også ferdige kantbånd, som gjorde kantingen til en enkel sak...må likvel innrømme at jeg falt for fristelsen å sikk-sakke over kantene i dobbelt lag med en gang, framfor vanlig stikk-søm.. Det ble jo en artig kontrast med tråden da!?!
Funderer på om jeg skal trykke navnene på utsiden av sekken før jeg sier meg ferdig med de...

TEKSTIL: Afrika-bomullslerret fra Åhléns, Blått bomullstekstil, kantbånd, anorakksnor og -lås fra lokal syforhandler.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig fint det ble:) Har også hatt lyst å lage meg et slikt, men har ikke fått gjort noe med det enda! Ble kjempe-inspirert til å sette i gang nå hvertfall!!

hobbyvenn sa...

Så flotte legoposer du har sydd. De er bare superpraktiske også. Jeg har sydd et slkt til minstemann for mange år siden De er i bruk enda, men til småbiler. Da sydde jeg veier og parkeingsplasser på teppet. Flott stoff du har brukt.

Anonym sa...

Akkurat en sånn laget jeg til Lego også da mine var små..(nå ligger Lego'n i en kasse, men blir fortsatt lekt med innimellom).

LivM sa...

Kjempeflotte tepper. Du er superflink!

Gulltann og Pus sa...

Det var kjempefint!! Fin effekt med sikksakksømmen på kantebåndet!

evall sa...

Kjempefin legopose,så smart.Den eller de som får den bli kjempeglad.

UnePune sa...

Det er så fint det stoffet! Så det på princess en gang men synes det var for dyrt...ser du kjøpte det på åhlens, var det veldig dyrt der? Har også et par legotepper jeg må sy i bursdagsgaver de neste dagene =)

Fit mum sa...

Heisan UnePune:
Det kostet kr 120 hos Åhlens...jeg må innrømme at jeg faktisk sjeldent kjøper tekstilvare til så "høy" pris, så bortskjemt som jeg er blitt med Stoff og stil og Ikea og lignende.. Men til gaver er det jo gøy å gjøre litt ekstra ut av det ;)

hobbyvimsa sa...

Lekkert!!!

Klem Linda:)