lørdag 13. juni 2009

Shorts-skjørt til 5 åring!

I dag gjorde jeg endelig ferdig shorts-skjørtet jeg startet med for ett par dager siden (til Helene, 5 år). Det er hentet fra Ottobre magasin nr 1 2007, og var opprinnelig i jeans. Både tekstilet og festeanordninger har jeg måttet endre undervegs, ettersom jeg ikke har fått tak i akkurat det mønsteret antydet. Akkurat det med knappene som jeg endelig endte opp med, var en frustrasjon i kveld, for det ene forsøket etter det andre var mislykket. Men det gikk til slutt. Også glidelåsen knotet jeg veldig med i kveld; er ikke helt dreven med det tross god veiledning i mønsteret, og jeg nøler enda med å hive meg over mønstré med glidelåser og gylfer!
Er fornøyd med resultatet til slutt, men jeg er spent på om det passer rundt magen... Tror du jeg har lært fra tabben med jakken sist, og tatt forhåndsmål da??? (*Idiot!*)

Legger ved detaljbilder som viser hvordan shortsen er under skjørtet som dekker fronten. Bak har jeg festet lommene med søte knapper framfor borrelås (-som i mønsterveiledningen)!

Tekstil: bomullstekstil fra lokal forhandler; "Sy hjørnet" i Fredrikstad
Mønster: Shorts-skjørt fra Ottobre magasin 1 2008

6 kommentarer:

Madelene sa...

Jätte fina! Härlig modell :0)

LivM sa...

Flott skjørt med fine detaljer!

Kort og Søm sa...

Kjempe fint!! :o)

Gurimalla! sa...

Så fin den ble! Så avansert da!

Muviduki sa...

oj, her har det vært mye arbeid. Flotte detaljer altså.

Marita sa...

kjempe flott skjørt!!