søndag 28. juni 2009

Klær i bruk av fornøyde barn

I dag har Helene prøvd den nye kjole-tunikaen (se forrige innlegg!), og hun var strålende fornøyd... bortsett fra at mamma måtte love å ta bort strikken i erme-endene (de var visst for stramme..). Ser for meg denne som litt kul over en jeans også!

Legger ved ett par bilder av Henrik som også kler seg i Fitmum designede klær om dagen. Nok en gang et bilde av vest-shorts settet som vi bruker mye; deilig og lett tekstil, og sommerlig design til glohete dager. Vesten kunne nok vært en anelse lenger, men tutemagen er da søt den da?! Buksa synes jeg var litt kort i livet også, så bleiekanten kommer stadig over, men begge deler er helt etter mønster, så jeg vet ikke jeg?!

Her er også et lite bilde av gutten i singleten sin. Skikkelig tøffing, men har vegret meg litt for å sende den på han i barnehagen.. Den dekker litt lite av skuldre og ermer til å la en gutt gå i solsteken en hel dag. Det blir nok mest et plagg til sommerferie bruk og senere undertøy!

6 kommentarer:

LivM sa...

Så tøffe dere var begge to. Tunikaen er jo super til Helene!

Heilt spesiell sa...

Flotte klær og ikke minst barn!Jenta di minner om Kamilla i "Kamilla og tyven" Søt<3

Tanja sa...

Hei Therese!

Du er virkelig dus med symaskinen! Utrolig flotte klær du syr til barna dine! Og så skjønne de er begge to!

Tanja

hobbyvenn sa...

Så herlige bilder av barna. Og flink mamma som har sydd så tøffe klær! Fortsatt god sommer.

TIA sa...

Så herlige actionbilder ! Og flotte klær !

anna sa...

Härliga bilder! Gillar din blogg, har lagt till dig med bland mina favoriter :-)! Kul att se att det finns en till sybloggande mamma som gillar att träna!!
/Anna