lørdag 11. april 2009

Some days...

*blæh* Går det an???
Skulle gjøre ferdig jakka til Helene i dag; sy fóret nå som jeg endelig har fått tak i egnet farge og tekstil. Men det var et herk av et tekstil å klippe i, for det levde sitt eget liv! Og når jeg så satte igang med sømmen, klarte jeg å sy ryggen feil sammen. Måtte klippe på nytt, og fikk det endelig rett, men da oppdaget jeg at rygg- og sidedeler ikke passet! Stoff og Stil må ha klippet feil str i de to delene; jeg tør ikke bare forlenge delen, for jeg er usikker på hvordan de egentlig skal passe sammen (det er jo buede kanter, som bør passe akkurat i str!). Jeg må nok få riktig str ettersendt... I tillegg må jeg atter en tur til Oslo for mer fórtekstil, for jeg kjøpte bare akkurat til jakken...

Så da startet jeg på et sommerskjørt til Helene i stedet, og etter mye klipping og stryking av strykeinnlegg mm, var jeg atter klar for søm. Og startet med lommer og lommeposer, og sydde begge samtidig. De sydde jeg OGSÅ feil sammen...og da var klokka blitt 22.30. For en dag!!!!

Får legge ved to gode bilder av min påske da;
blomstene (jeg selv kjøpte...) på Plantasjen som har brakt påskestemning til huset, og et bilde av barna etter at de fant påskeharens gaver i hagen. Akkurat her har det gått en stund etter "fangsten", og minsten har alt spist opp sitt egg. Godt å ha en søster som kan dele ;o)

4 kommentarer:

Heilt spesiell sa...

Næmen så utrolig kjipt!Send regning til S&S for stoffet...kjedelig.Herlige påskebilder:)

LivM sa...

Uff da det var leit, men er du sikker på at du har satt det sammen riktig? Spør Hobbyvenn for hun er en racer på slikt! Ha en fortsatt fin påske!

Muviduki sa...

For noe herk! Det løser seg vel til slutt, med litt kjedelig ekstraarbeid:( Angående påskeegg, har jeg en sønn som i løpet av 10min spiste opp både sitt eget, og Troy sitt, og ville ha mer etterpå!! Aj aj!

Kjersti Johnsen sa...

Er du sikker på at ikke det er forskjellige mønster-deler til hovedstoff og fõr? Foret bruker å være kortere pga at hovedstoffet skal brettes opp nederst og møte foret en 5-7 cm fra kanten. Mønstret ser forøvrig korrekt ut mtp sammenføyningnene, det at det "spriker" gjør at det blir rett fasong på kåpen når den er ferdig sammensydd. Var det ikke sånn når du sydde sammen delene i hovedstoffet?
Håper du finner ut av det, vanskelig å forklare skriftlig... :/
Lykke til!!!